Sabina Křováková je vítězkou jedné z řad SuperStar a v současné době spolupracuje s Xindlem X. Ten jí radí a píše texty. Jak se dali dohromady? „Někde náhodou jsme se potkali, dali jsme se do řeči a vyplynula z toho spolupráce, nejdříve na duetu Věčně nevěrná a píše mi text a pomáhá mi a radí mi. Je to perfekcionista a hrozně skvělý člověk, takže já jsem ráda a je to pro mě velká čest, že s ním můžu spolupracovat a učit se od těch nejlepších,“ sdělila Blesku. 

Nebylo by to poprvé, kdy by se s náhodné spolupráce vyklubalo víc než přátelství. Jak je to mezi ní a Ondřejem Ládkem známým pod pseudonymem Xindl X? „Ondra má skvělou ženu, skvělé děti a my jsme kamarádi a takhle to zůstane, ale nic víc, to opravdu ne,“ dodává zpěvačka, které vychází nový singl.

VIDEO: Sabina Křováková promluvila o soukromí! Kdo je její milenec?


Video
Video se připravuje ...

SuperStar Sabina Křováková promluvila o soukromí: Kdo je jejím milencem? Markéta Reinischová, David Turek

„Mně vychází nový singl, který vyjde 9. května a Xindl X psal text a hodně jsme na tom s kapelou pracovali a je to takové vybočení do popíku a teď jsme natáčeli tři dny klip, tak snad se to povede a uvidíme, jak se to bude líbit lidem,“ uzavírá.

Fotogalerie
25 fotografií