Míša Nosková (35) se proslavila v jedné z řad pěvecké soutěže SuperStar, kde postoupila až do finále. Jak sama říká, kdyby teď se vydala na dráhu soutěže, nepostoupila by. „Musím říct, že je tam hodně talentů, a přemýšlela jsem nad tím, že kdyby v naší SuperStar byli někteří, tak si troufám říct, že bych do finále asi nepostoupila, fakt jsou tam skvělí zpěváci. A myslím si, že to není až tak o tom talentu, ale o tom, jakou má kdo historku,“ sdělila Blesku.  

V únoru oslavila 35. narozeniny, a tak se rozhodla, že vyzkouší oné slavné výplně v obličeji, aby se zbavila vrásek. „Já jsem nadšená, musím říct, že ta procedura vypadala pro mě děsivě, ale jsem z toho nadšená a zase se cítím o trochu mladší,“ dodává Míša.

 VIDEO: Proč chce být Míša Nosková producentka?

Video
Video se připravuje ...

Míša Nosková: Budu producentka, sháním peníze na vlastní představení! Petr Macek, Lukáš Červený

Zákrok jí pomohl, a jakmile vyprchá, půjde na další. „Měla jsem už hodně velké pytle pod očima a i na ty vrásky to trochu funguje. Já nemám ráda úplně takové ty zásahy, jako je botox, protože říkám, že potřebuji hýbat tím obočím na jevišti, takže ty věci mi jsou příjemnější,“ uzavírá zpěvačka, která s exmanželem Janem Horsákem vychovává dceru Elišku (8). 

Proč jí nevadí vrásky, jak vzpomíná na období SuperStar a z čeho měla žaludeční neurózu? Nejen to se dozvíte ve videu!

Fotogalerie
31 fotografií