„Po synovi se mi moc stýská,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka. Její syn Filip Kratochvíl (23) se ve Francii rozhodl nejen studovat, ale také žít. „Moc se mu ta země zalíbila, má tam skvělou partu přátel, se kterými je mu dobře a jdou stejným směrem,“ dodala zpěvačkaLucie Bílá, která svému synovi dokonce nazpívala novou píseň, která by měla zanedlouho vyjít. 

„Myslím, na něj opravdu hodně, dokonce jsem pro něj nahrála písničku, která vyjde na nové desce. Je to píseň mámy, která miluje své dítě,“ sdělila zpěvačka, která se před nedávnem rozešla s Radkem Filipim (33).

I přesto, že už je její syn dospělý muž, stále o něm mluví jako Filípkovi. „Když ho oslovím Filipe, tak se mne hned zeptá, co provedl,“ dodává zpěvačka se smíchem.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Lucie Bílá o rozchodu s mladým partnerem. Kam dává lásku?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o rozchodu s mladým milencem! Lásku dávám jinam! Tereza Kühnelová, Redakce Blesk

Filip často doprovázel Lucii na různé společenské akce. Studoval Filmovou akademii Miroslava Ondříčka v Písku a během studií pracoval jako uvaděč, osvětlovač a kulisák. Teď se rozhodl jít za svým snem a dělat filmovou produkci, proto se také rozhodl nadobro opustit Českou republiku a probojovat se ve Francii.

Toulavé boty nejspíš zdědil po svém otci, divadelním podnikateli Petru Kratochvílovi(67), který žil od roku 1980 v emigraci. Z Rakouska odešel do Spojených států se svou tehdejší ženou Miladou. Zakotvil na Floridě, kde měl druhý domov i po návratu do Česka v 90. letech.

Fotogalerie
31 fotografií