Nedávno stanul Řepka v soudní síni spolu s bývalou ženou Vlaďkou Erbovou (36) kvůli alimentům na syna. Spolu s partnerkou Kristelovou jsou pak vyšetřováni ohledně případu falešných pornoinzerátů Erbové. Teď ale dvojice řeší ještě další spor. Ten se přitom týká diskuzí na sociálních sítích!

„Na všechny komentující a urážející je a bude podané trestní oznámení. My se o nic nestaráme, všechno už řeší policie a moji právníci a mají moji plnou důvěru,“ uvedl pro web Expres.cz bývalý fotbalista, který si chce spolu s blonďatou moderátorkou došlápnout na všechny, kdo se proti nim v diskuzích měli dopustit něčeho protiprávního.

„Měli si to ti dotyční rozmyslet o něco dřív. Policie v tomhle odvedla skvělou práci a nabrala všechny důkazy, které jsou potřeba. Máme identity lidí a je s nimi zahájené řízení. Pár lidem se tak zkomplikuje život a já se na to těším,“ vysvětlil Tomáš.

VIDEO: Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah!

Video
Video se připravuje ...

Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah! Playtvak.cz

Za urážky navíc on i jeho přítelkyně požadují poměrně vysoké částky jako odškodné. „Každý z nich chce 300–350 tisíc korun. Dohromady to je až 700 tisíc,“ cituje Expres.cz paní Marii, která se údajně měla dopustit ublížení na cti prostřednictvím drsného komentáře na facebookové stránce ‚Kačka Blažková von Bahnhof‘. V něm reagovala na příspěvek Kateřiny na Instagramu natočením v kostele.

„Předváděla se jakožto věřící a měla nějaké debilní náboženské komentáře ke své story, což mě teda dost vytočilo a neudržela jsem nervy a napsala doslova: ‚Káčo, jsi pí*a, nepřeju ti nic dobrého, přeju ti, abys ryla tím svým plastovým ksichtem v zemi a hodina božího trestu se přiblížila‘,“ líčila Marie s tím, že poslední část jejího komentáře byla hláška z filmu Slunce, seno a pár facek.

Vše už prý musela jít vysvětlovat na policii a tím to pro ni navíc neskončilo. „Za spáchání přestupku mi hrozí pokuta do výše 10 tisíc korun. Musela jsem nyní ‚sesmolit‘ omluvu a nyní čekám na vyjádření protistrany. Sama Kateřina Kristelová na svém Instagramu ale uráží dnes a denně, jenže mně nestojí za to jít kvůli tomu na policii a touto královnou bizáru se jakkoli zabývat,” dodala pro Expres.cz paní Marie.

VIDEO: Řepka označil Kristelovou za svou ženu! Vzali se tajně, aby vyzráli na trestní řízení?

Video
Video se připravuje ...

Řepka označil Kristelovou za svou ženu! Vzali se tajně, aby vyzráli na trestní Blesk TV

 

Fotogalerie
34 fotografií