Mikolas Josef v neděli v pět ráno odletěl do Lisabonu, kde měl první taneční a pěvecké zkoušky. V rámci chystaného vystoupení, které předvede 8. května živě před 250 miliony diváky, dělá mladý zpěvák i salta a přemety a právě to se mu stalo osudným.

Při jednom z přemetů si poranil páteř a na pomoc mu ihned museli přispěchat lékaři. Mikolas skončil v nemocnici, kde se v současné době podrobuje vyšetření a doktoři mu dělají rentgeny. Rozsah zranění zatím není jasný. Jelikož ale mladík v poslední době neustále trénoval a veškerý volný čas věnoval nácviku choreografie, zpěvu a zdokonalení se, mohlo by jít o únavové zranění.

"První věc, co mi proběhla hlavou, bylo, že pro mě Eurovize skončila a strašně tím zklamu fanoušky, kteří mě sem poslali. Budu bojovat ze všech sil, i kdybych měl na jevišti jenom stát. Udělám vše pro to, abych mohl pokračovat. Držte mi prosím palce," řekl nám po nehodě Mikolas.

Bohužel se ale mladému zpěvákovi po několika hodinách přitížilo a musel odjet do jiné portugalské nemocnice, kde podstoupí magnetickou rezonanci. "Už nemůžu ani chodit. Právě jsem se vrátil z jedné nemocnice a už mířím do jiné. Děkuji vám za všechny zprávy a přání. Snažíme se udělat vše, co je v našich silách, abych se zas brzy postavil na nohy," informoval fanoušky na svém instagramu. Zdravotní stav Mikolase Josefa budeme nadále sledovat!

Video: Klip Mikolase Josefa s písní, která jede na Eurovizi!

Video
Video se připravuje ...

Klip Mikolase Josefa s písní, která jede na Eurovizi! David Turek, Aleš Brunclík

Video: Fešák Mikolas Josef: Prozradil, jaké zbraně má na Eurovizi! 

Video
Video se připravuje ...

Fešák Mikolas Josef: Prozradil jaké zbraně má na Eurovizi! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík