„Okolo půl osmé ráno jsem chtěl začít krájet cibuli na oběd. Vzal jsem si svůj oblíbený velký kuchařský nůž s asi čtyřiceticentimetrovou čepelí, jenže nůž mi z ruky vyklouzl. Aby mi nespadl na nohu, tak jsem ucukl a tím ztratil rovnováhu. Když se nůž odrazil od země, tak jsem na nůž vší silou šlápnul,“ prozradil Tomáš.

Skončil s osmicentimetrovou dírou v noze. „Monika mi provizorně nohu zavázala a hned jsme jeli do nemocnice. V lokální anestezii mi nohu zašili, mám teď šest stehů zespoda chodidla,“ říká moderátor.

Zraněnou má pravou nohu, kterou po nehodě na motorce před třemi lety v pražských Úvalech stále léčí. „Naštěstí je to ta noha, která byla polámaná po nehodě, protože levou mám zdravou a můžu díky ní aspoň skákat,“ říká.

Vysílání to ale neohrozí. „Dnes večer budu normálně moderovat Zprávy, ale do televize musím opět o berlích, stejně jako do nedělní Partie,“ směje se.

Stehy mu mají vyndávat zhruba za čtrnáct dní, stihne být fit, než se poprvé stane tátou. S manželkou Monikou čekají narození holčičky. „Na miminko se oba moc těšíme a chceme si další etapu našeho života pořádně užít,“ směje se Tomáš.

VIDEO: Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovu!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií