Vlaďka Erbová na rozdíl od svého bývalého manžela Tomáše Řepky a jeho přítelkyně Kateřiny Kristelové, o svém manželství příliš často nemluví. Zato Tomáš své exmanželce ve své knize věnoval hodně stránek a rozhodně ji nevychválil.

I když Vlaďka nezapomněla, že se s ním soudí o alimenty na syna Markuse, kterého nevídá, nikdy nevytáhla jedinou špatnou věc.

"Teď spolu nemluvíme, ale mluvili jsme. Myslím, si, že jsme uměli být důstojnými rodiči a fungovali jsme relativně dlouho. Celkově se to změnilo asi rok a půl od našeho odloučení. Prostě věřím, že táta Markuse to časem pochopí a najdeme cestu zpátky jako rodiče, protože Markus potřebuje mámu, ale i tátu. Nedávám žádné rozhovory, k ničemu se nevyjadřuji. Vyjadřuj se k věcem, které nechápeš. Prožili jsme spoustu hezkého a v každém manželství se lidi pohádají nebo občas po sobě skočí, to se všude děje, ale přestat fungovat a ještě zřizovat jakési inzeráty, to moje hlava nebere," svěřila se v rozhovoru pro Frekvenci 1 modelka, která s dcerou Viktorií a synem Markusem žije v Brně, kde její partner Michal Gulaši hraje hokej.

VIDEO: Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15!

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15! Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
19 fotografií