Partnerka zpěváka Paľa Habery(56) vyštrachala ze svého archivu starší fotku, která působí dost humorně. Je na ní oděná v župánku a pod ním má jen spodní prádlo, což navíc dokazuje i tím, že se lehce odhaluje a vystrkuje naditou růžovou podprsenku.

„Opravdu hodně jsem se snažila upoutat šéfovu pozornost, ale on si mých vylomenin vůbec nevšímal. Ten chlap nemá vůbec smysl pro humor," připsala ke snímku na Instagramu v angličtině Peštová.

Rovnou také prozradila jméno tehdy nepozorného muže, který si nevšiml, že se vedle něj kráska div nesvléká. Jednalo se o Eda Razka (70), vedoucího kreativce ve Victoria's Secret, který už řadu let pomáhá vybírat vhodné krásky, které by se mohly stát andílky a předvádět spodní prádlo na prestižních přehlídkách. Pomohl tak rozjet kariéru řadě modelek včetně právě Daniely.

„To je tak strašně vtipné!" zareagoval na její vzpomínku Razek. „Jsem si jistý, že jsem se snažil být jen zdvořilý nebo tak něco," vysvětlil svou zdrženlivost. „No, každopádně jsem se tomu teď dost zasmála," přiznala pobaveně modelka, které očividně smysl pro humor nechybí a umí si legraci udělat i sama ze sebe.

 

VIDEO: Daniela Peštová si ve Varech užívala večírek za večírkem: Už jsem z toho unavená!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová ve Varech večírek za večírkem: Už jsem z toho unavená! Blesk TV

 

Fotogalerie
36 fotografií