Dcera známé herečky a dabérky se na porodním sále ocitla ve stejný den jako v Anglii vévodkyně Kate (36). Zatímco ta svou třetí ratolest porodila v jedenáct hodin, Anna Marie si své první dítě pochovala až o tři hodiny později. Oběma dámám se ale shodou okolností narodili chlapečci. Britské princátko zatím jméno oficiálně nedostalo, český přírůstek se pak jmenuje Eliáš.

„Je nádherný, je to to nejkrásnější miminko. Když se narodil, měl 50 centimetrů a 3,68 kg,“ oznámila radostně pro Prásk.cz Krbová, která má z vnoučka velkou radost.

„Je to krásný pocit být babička. Doporučuju, je to super! Moc se těším na to, že budu mít parťáka. Že ho budu učit mít rád les, přírodu, že ho naučím jezdit na kole, na lyžích," plánuje si Ljuba.

Už dokonce promýšlí i výchovnou taktiku. „Myslím si, že budu důsledná babička, ani ne přísná ani rozmazlovací," dodala s tím, že stejně přistupovala i k dceři, kterou má s ortopedem Ivanem Landorem. Ta jí dělá v poslední době samou radost. Loni v srpnu se totiž zasnoubila na surfařské pláži Arrifana u Atlantiku, teď navíc z herečky udělala babičku!

VIDEO: Připomeňte si dramatickou chvíli v Ulici:  Aničku Ljuby Krbové chytil amok!

Video
Video se připravuje ...

Drama v Ulici: Anička Ljuby Krbové se zblázní, chytne ji amok! TV Nova

 

Fotogalerie
31 fotografií