Moderátorka oblíbené taneční soutěže StarDance měla zřejmě na konci minulého týdne dost naspěch. Když totiž v pátek byla vyzvednout syna ze školy, klidně se svým autem zastavila na místě určeném pro invalidy.

Pro Toníka (10), kterého má s bývalým partnerem, divadelním režisérem Petrem Kracikem (59), přijela ve velkém SUV, které zabírá dost místa. Ovšem toho, že je místo označené jako invalidní, si nešlo nevšimnout. Vodorovné značení bylo jasně viditelné a hned vedle vozu stála navíc i svislá značka.

Na místě by správně měl zaparkovat pouze držitel průkazu ZTP či ZTP/P, a tak se Kostková dopustila přestupku. Kdyby její parkování viděla policie, mohla by jí udělit pokutu ve výši 5 - 10 tisíc Kč. Ovšem pokud by se jednalo o parkoviště soukromé, řešil by celou věc jeho majitel. Ten by pro změnu mohl vůz zabezpečit botičkou proti ujetí. 

Herečka známá například z Pojišťovny štěstí či Ordinace v růžové zahradě 2 měla ale štěstí, a tak se žádný takový scénář neodehrál. Když syna vyzvedla, nasedla s ním do auta a s bezstarostným úsměvem na tváři odjela pryč.

VIDEO: Kde se obléká Tereza Kostková? Půjčuji si věci z obchodů a pak je tam vracím!

Video
Video se připravuje ...

Kde se obléká Tereza Kostková? Půjčuji si věci z obchodů a pak je tam vracím! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
35 fotografií