Letité napětí, jež panovalo mezi Ornellou Koktovou (25) a její matkou Monikou Štikovou (45), se během tří měsíců pod neustálým dozorem televizních kamer natáčení ještě vyostřilo. Jedna pro druhou nemá vlídné slovo, bez skrupulí se urážejí!

„Máma se nikdy nechovala jako vzorná tchyně nebo babička. Na svého vnuka kašle. Jediné, co ji zajímá, je to, jestli je slavná. Matka zešílela! Připadá si jako Karel Gott…“ svěřila Ornella Blesku. A Monika si rovněž nebrala vůči starší dceři servítky. „Stydím se za to, jak jsem svoje dcery vychovala. Ornella je rozmazlený hajzl, který celý život vše dostával na stříbrném podnose,“ prohlásila Monika o starší dceři.

„Tahle show konečně ukáže, jak je moje dcera prolhaná! Diváci uvidí, jak je to s mým údajným nezájmem o vnuka – a budou se divit…“ prohlásila máma Štiková. Reakcí diváků se neobává, naopak se na ně těší. Asi ještě nedomyslela, jakou bouři její psychotické scény vyvolají…

„S mojí matkou se nedá vydržet, natož mluvit! Čím je starší, tím víc je hysterická. Bojím se toho, až ještě víc zestárne. Neumím si to vůbec představit,“ řekla o ní Ornella. „Když křičím, tak je to proto, aby pochopili, že se něco děje. Mrzí mě, že jsem holky držela furt za ručičku. Měla jsem je nechat utopit, když skočily samy plavat životem. Ne je neustále zachraňovat…“ čílí se Monika. Štiky by se podle informací Blesku měly vysílat do letních prázdnin.

VIDEO: Štiky: Orgie

VIDEO: Štiky: Porno

VIDEO: Štiková nadává dceři Ornelle: Užij si stařecký sex s Koktou! 

Video
Video se připravuje ...

Štiková nadává dceři Ornelle: Užij si stařecký sex s Koktou! 

Fotogalerie
31 fotografií