Infarkt zastihl Martu Kubišovou v plném pracovním nasazení a pořádně s ní zamával. „Sice jsem tvrdila, jak budu pracovat jen do svých pětasedmdesátin, ale až moje srdíčko mě opravdu dokázalo usměrnit. Do té doby jsem byla v jednom kole. Jsem vděčná za infarkt. Nebýt jeho, mohlo to dopadnout mnohem hůře,“ přiznala Blesku Kubišová, která na konci minulého roku oznámila konec kariéry.

Generálka těla!

Od té doby, co mám víc volna, hodně chodím po doktorech a nechávám si udělat takzvanou generálku těla. Teď s lékaři ladíme, jaké léky užívat a jak je kombinovat. Nedávno jsem měla na tři dny přístroj na testování srdíčka a pan doktor byl nadšený, jak skvěle pracuje,“ popsala Marta své všední starosti. Letos ji čeká jediné veřejné vystoupení v září, kdy vystoupí na koncertu Příběh hudby ke 100. výročí založení Československa.

Modlitba bude!

Nějak jsem přestala zpívat. Všichni si myslí, že si prozpěvuji od rána do večera, ale vlastně si už ani nevzpomenu, kdy jsem zpívala naposledy,“ přiznala Blesku Kubišová, která se nebojí, že by na konci září v Obecním domě hlasově selhala. „Budu zpívat Modlitbu pro Martu a myslím, že ji zvládnu. Nedokážu spočítat, kolikrát jsem ji zpívala,“ dodala Kubišová.

 

Fotogalerie
8 fotografií

Video: Marta Kubišová: Klidného důchodu jsem se nedočkala!

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová: Klidného důchodu jsem se nedočkala! David Turek, Aleš Brunclík