Sklenka červeného vína na baru a dlouhé pohledy do očí. Nehnuli se od sebe ani na krok a odešli ještě před koncem.

Nemanželská romantika

Veterinář, který je od roku 2005 ženatý s herečkou Kateřinou Kairou Hrachovcovou, se ani moc nezdravil se známými. Věnoval se pouze své štíhlé blonďaté společnici. Když zjistil, že u baru, kde se na sebe nyvě dívali, jsou trochu nápadní, uchýlili se do odlehlého koutu na sedačku. Chvíli nato pak klub Radost opustili.

Ruku v ruce

Čekaly je totiž jiné radosti. Na ulici se Herčík a jeho společnice vzali láskyplně za ruce. Vzájemně propletli prsty a zašli si do blízké vinohradské restaurace na večeři. Pak už vše směřovalo k jedinému cíli.

Skončili u něj doma

Manžel známé herečky zavolal taxík a spolu s blondýnkou odjeli rovnou do Horoměřic, kde zvěrolékař ordinuje i bydlí. Na dotaz, zda se něco děje mezi ním a jeho ženou, veterinář odpověděl: „Ne, nic. Vše v pořádku.“ Hrachovcová ale kápla božskou a rozpad manželství už v Nedělním Blesku potvrdila. „Cítím smutek ze ztráty důvěry, ze zklamání. Zachování lásky je v nelehkých, bolestivých situacích nezbytné,“ napsala nám Kateřina.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

Prodali dům kvůli rozchodu?

Manželství Hrachovcové a Herčíka nebylo v kondici minimálně poslední rok! Na veřejnosti se objevovali sporadicky, naposledy v listopadu na pohřbu zpěváka Karla Štědrého (†80). Předtím Blesk informoval, že manželé prodávají velký dům v Horoměřicích u Prahy, kde měl Herčík svoji veterinární kliniku. „Ano, dům prodáváme! Já do toho moc nemluvím, je to manželův domov. On se tam narodil a je to jeho rozhodnutí,“ potvrdila tehdy herečka naše informace o prodeji nemovitosti, která leží na pozemku 1350 metrů čtverečních. „Jinak se máme fajn,“ tvrdila tehdy. Mluvila ale pravdu? Nebo se snažila zakrýt již probíhající manželskou krizi?

Fotogalerie
16 fotografií