Zatímco herečka se už v roce 2013 po několikaletém manželství s veterinářem zbavila jeho příjmení a v umělecké branži začala používat Kateřina Kaira Hrachovcová, podle informací Nedělního Blesku se nyní veterinář zbavil jí. Přestože působili jako příkladný pár a nikoho by ani nenapadlo, že jejich vztah může něco rozbít, herečka se prý od manžela už odstěhovala. „Cítím smutek ze ztráty důvěry, ze zklamání,“ řekla Nedělnímu Blesku Kateřina.

„Zachování lásky je v nelehkých, bolestivých situacích nezbytné,“ je přesvědčená Kaira. Věří, že čím větší zklamání bylo, tím více lásky ji ještě čeká. Nechce si plnit srdce nenávistí, ze všech sil myslí pozitivně. Chce se přes všechno špatné, co jí vztah se známým veterinářem přinesl, přenést.

Naštěstí má herečka novou práci. Se třemi kolegyněmi Dášou Zázvůrkovou (36), Jitkou Sedláčkovou (57) a Vandou Hybnerovou (49) nastudovaly hru Můžem i s mužem a nedávno měly premiéru. Zejména dvě naposled zmiňované herečky vědí o mužské zradě hodně. Jsou tak Kateřině oporou.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Provokující Hrachovcová bude bez domova: Manžel prodává barák za 43 milionů

Video
Video se připravuje ...

Provokující Hrachovcová bude bez domova: Manžel prodává barák za 43 milionů David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
17 fotografií