Petra Paroubková (44) na rozdíl od expremiéra po vynesení rozsudku skákala radostí a dokonce padla kolem krku svému právnímu zástupci. Pak nicméně řekla, že měsíční alimenty ve výši 10 tisíc korun jsou k smíchu, protože její choť jen za dvě hodiny s milenkou ve VIP salonku na letišti cestou na dovolenou utratí víc. A nejspíš právě tato slova přinutila Jiřího k reakci.

Bývalý šéf ČSSD a expremiér nejprve uvedl, že on a i jeho žena měli za rok 2016 stejný příjem a upozornil na to, že alimenty ve výši 10 tisíc korun nemá 90 % dětí. A jasně řekl, že i tato výše se mu zdá trochu příliš. „Já mám starobní důchod dvacet pět tisíc, ne třicet pět, jak některá média účelově tvrdí. Takže pro ni je to velmi slušné a pro mě docela silný závazek,“ tvrdí Paroubek upozorňujíce ve vyjádření pro Expres.cz na to, že je mu 65 let a nehodlá pracovat do devadesáti. Já jsem ztratil motivaci, ať se snaží ona. Teď je to na ní, uzavřel expremiér, který tak blonďaté překladatelce poslal jasný a nesmlouvavý vzkaz.

VIDEO: Jiří Paroubek prohrál soud o dceru .

Video
Video se připravuje ...

Paroubek prohrál soud o dceru! Petra získala Margaritu do výhradní péče a překvapivé alimenty. Tereza Kuhnelová, redakce Blesk