Není žádným tajemstvím, že Vojta Dyk svou partnerku a matku jejich syna Aloise (4) už několikrát o ruku požádal, ale ta vždy odmítla. Před prahem čtyřicítky otočila a ráda by opět byla vdanou paní!

Říkala jsem si, že další svatbu bych chtěla zvládnout do čtyřiceti. A najednou je to za rohem a pořád nic. Klidně bych se vdávala třeba dnes,“ svěřila se Blesku Tatiana Vilhelmová, která byla za otce svých dvou synů Františka a Cyrila Pavla Čecháka vdaná osm let. Ale vztah s Vojtou Dykem jí obrátil život naruby.

V roce 2013 se rozvedla a od dva roky později přivedla na svět třetího syna Lojzíka. Celá rodina si zimu krátí dovolenou v teple a ani letos tomu nebylo jinak. Začátkem roku vyrazili do Karibiku. „Byli jsme tam měsíc a vystřídali asi tři rezorty. I když to kluky s námi přestává bavit, přece jenom jsou daleko aktivnější a pořád by něco dělali, tak si nedokáži představit, že bych odjela bez nich a oni zůstali doma. Bylo by mi líto, že já se válím na pláži a oni ne. Jsem v tomhle pořád kvočna,“ netají se Táňa, která po dlouhé době vyrazila sama do společnosti.

Za 14 dní mě čeká premiéra Skleněný strop v divadle Ungelt, kde hraju po boku Jiřího Langmajera. A dneska jsem to měla povinně, už jsem potřebovala vyrazit také do společnosti, dát si panáka a trochu se pobavit,“ řekla herečka na karibsko-irské party.

Fotogalerie
25 fotografií