Záhy poté, co Forman navždy odešel z tohoto světa, Blesk Brejchovou kontaktoval. Tehdy se ale blondýnka sotva zmohla na pár slov a do telefonu jen usedavě plakala. „Už to vím,“ opakovala smutně, ale vzpomínat na zesnulého nedokázala. „Nemůžu,“ vypravila jen ze sebe.

Ani s odstupem času se mladší sestra Jany Brejchové (78) s náhlým skonem režiséra nemůže smířit, i když už je na tom přece o něco lépe. „Já se z toho snažím vzpamatovat od té chvíle, co jsem se to dozvěděla. Je to pro mě strašně silné. Pořád tomu nevěřím,“ promluvila pro web Expres.cz. 

Miloše si stále v duchu připomíná, ale bolest je tak velká, že ji nemůže vyjádřit slovy. „Opravdu o tom nemohu mluvit. Je to pro mě tak strašně citlivé a bolavé,“ přiznala s pláčem Hana, která už delší dobu žije v domě s pečovatelskou službou.

Od chvíle, kdy se o smrti bývalého švagra dozvěděla, ale není ve své kůži. „Nemůžu spát, nemůžu nic. Prostě nemůžu. Je mi hrozně. Jsem kousek před absolutním zhroucením,“ dodala zoufalá Brejchová.

Ta by nyní jistě ocenila někoho, komu by se mohla vyplakat na rameni. Jenže se slavnou sestrou se už roky nevídá. Zášť mezi nimi začala právě kvůli roli ve Formanově filmu Lásky jedné plavovlásky, kterou získala Hana a zažila díky ní velkou slávu i v zahraničí. Před pár lety to sice vypadalo na usmíření, jenže pak i přes zákaz rodiny mluvila o zdravotním stavu Jany a sestry si tak do náruče nepadly.

VIDEO: Slzy jedné plavovlásky: Brejchová se po Formanově smrti zhroutila!

Video
Video se připravuje ...

Slzy jedné plavovlásky: Brejchová se po Formanově smrti zhroutila! Blesk TV

 

Fotogalerie
31 fotografií