Poté, co byl Viktor Dyk převezen do nemocnice a umístěn na JIPku, nikdo netušil, jaké následky mohou četná zranění mít. Hrozilo poškození mozku, páteře…

Teď vím, že jsem unikl smrti a 7. únor je pro mě druhé datum oslavy narozenin. Ve svém domě jsem přepadl přes nízké zábradlí o patro níž. Pak si nic nepamatuji, až jsem se probudil na JIPce. Po probuzení jsem si uvědomil, že nic není důležitější než zdraví a od základů přehodnotil svůj život. Pořád jsem se za něčím honil, vše jsem chtěl dělat na dvě stě procent a kašlal na sebe a okolí. Přetažení a únava se mi stalo osudným,“ svěřil se Viktor, kterému hlavu zdobí obří jizva.

„Musím poděkovat všem sestřičkám a lékařům na JIPce, zachránili mi život a dali mě do pořádku. Po těžkém úrazu hlavy nemám žádné následky a dokonce si pamatuji všechny texty. Měsíc a půl jsem byl v domácím léčení, kde se o mě neuvěřitelně starala moje přítelkyně Kačenka. Věděl jsem, že je to skvělá ženská, ale teď vím, že je neskutečná a z fleku bych si ji vzal za ženu,“ netají se frontman kapely WAW. 

Ani lékaři nevěřili, že se Viktor dá po tak krátké době, jako jsou dva měsíce, dohromady a naskočí do svých projektů. Ve středu poprvé vystoupil v muzikálu Proces ve svém domovském divadle RockOpera Praha. „Pozval jsem všechny lidi, co se o mě starali, včetně lékaře,“ říká Dyk, který si kromě zmíněné hry 30. května konečně zahraje s Kamilem Střihavkou ve hře Vymítač. Kvůli zranění nemohl odehrát premiéru.

VIDEO: Exmanžel Jirešové Viktor Dyk. První slova po pádu: Přežil jsem svou smrt!

Video
Video se připravuje ...

Exmanžel Jirešové Viktor Dyk. První slova po pádu: Přežil jsem svou smrt! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
16 fotografií