Bývalý moderátor Snídaně s Novou Tomáš Krejčíř se kvůli nové ženě rozvedl s manželkou, s níž má tři děti (Doru, Davida a Adama). Jeho dnes již druhá manželka ho dostala ze spárů mormonské sekty, kde byl dvacet let a ukázala mu jiný směr.

Zapojila ho do svého podnikání v oboru estetické a oční kliniky. "Vždycky jsem si říkal, že už jednu svatbu za sebou mám, s Petrou se milujeme, a tak není důvod se podruhé ženit. A ani naše dvě děti nebyly důvod. Ale jak se nám začala rozrůstat firma, tak jsem si čím dál víc uvědomoval, že kdyby se jednomu něco stalo, tak by to mohl být průser. Chtěl jsem se s Petrou jen registrovat, ale to mohou jen homosexuálové, tudíž nezbývalo než se vzít," svěřil se Blesku Tomáš, který s manželkou vlastní kliniku a dalších 35 poboček. Netají se, že firmě se velmi dobře daří a jeho přáním je, aby aspoň jedno z pěti dětí bylo lékařem.

"Bohužel starší děti z prvního manželství studují úplně jiné školy, než je medicína a mají jiné zájmy.  Nejmladší syn Samík tvrdí, že bude doktorem, tak snad mu to vydrží," dodal se smíchem.

Krejčíř občas moderuje firemní akce, většinou svých kamarádů, ale k herectví už by se nevrátil. Hrál hlavní roli v seriálu Rodinná pouta, a pak se objevil v Ordinaci v růžové zahradě.

VIDEO: Exmoderátor Tomáš Krejčíř se oženil kvůli milionovému majetku!

Video
Video se připravuje ...

Exmoderátor Tomáš Krejčíř se oženil kvůli milionovému majetku! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
11 fotografií