Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Osudové okamžiky jubilantky Borhyové: První láska, dramatický rozchod i dvě děti bez jediné svatby

/
  • Borhyová byla na matějské se svými dětmi.
    16. dubna 2018 ● 12:00

    Čtvrté kulatiny dnes slaví jedna z nejoblíbenějších moderátorek Televizních novin Lucie Borhyová. Na svůj věk ale vůbec nevypadá a jejímu úsměvu od ucha k uchu a pomněnkově modrým očím už podlehl nejeden muž. Jen pár jich bylo ale těch osudových...

      

  • 1.

    Nástup na Novu

    Lucie Borhyová začala pracovat v televizní stanici Nova v roce 1997 jako pomocná redaktorka ve zpravodajství. Zdroje ze zákulisí však tvrdí, že začínala jako asistentka tehdejšího generálního ředitele Vladimíra Železného. Toho tehdy zaujala při zalévání kytek a v roce 1999 ji přetáhl z mediálního konglomerátu CME do své "nové" televize spolupracující s CET 21, která umožnila Lucii stát se moderátorkou hlavního zpravodajství.

    S kolegou Reyem Korantengem odvysílala první Televizní noviny 9. srpna 1999 a od té doby jsou nerozlučnou moderátorskou dvojicí, která jako jediná zůstala za pultem dodnes. 

    Lucie Borhyová s Reyem Korantengem začínali spolu na obrazovce před 17 lety.
    Autor: archiv Lucie Borhyové

  • 2.

    První milenec

    Fešný golfista Alan Babický (50) byl Lucčinou velkou první láskou. Randit s ním začala ve svých začátcích Televizních novin na Nově. Vydrželi spolu devět let a během té doby jejich vztah neprošel žádnou krizí ani bouřlivými hádkami. Za rozchodem pak podle mnohých stál utajený románek s Michaelou Ochotskou, ovšem to ani jeden nepotvrdili. Už jako bývalí partneři spolu ještě rok bydleli.

    2667523:full:true:true

  • 3.

    Utajený románek

    Po dlouholetém vztahu s Alanem Babickým Lucie Borhyová krapet zdivočela a padla do náruče nejslavnějšímu hokejistovi u nás Jaromíru Jágrovi (46). Během dvouměsíčního románku je několikrát načapali fotografové a pokaždé jejich rande bylo vášnivé. Kvůli jejich rozdílné a velmi slušné kariéře se rozešli.

    Podle Lucie Borhyové je Jágr stále fešák.
    Autor: ČTK, Blesk

  • 4.

    První těhotenství

    V tu dobu už nejoblíbenější moderátorka na Nově se zakoukala do řeckého podnikatele Nica Papadakise (39). Nějakou dobu spolu udržovali vztah na dálku a Lucie doufala, že konečně potkala toho pravého. S Nicem otěhotněla, ale záhy přišla z jeho strany obrovská zrada. Opustil ji ještě před porodem syna Lucase a dlouho pak o něj nejevil zájem.

    Niko Papadakis
    Autor: Facebook, Ivan Štefko, ara

  • 5.

    Druhé dítě a bolestný rozchod

    Se synem Lucie dlouho zůstala sama, až do chvíle, kdy na Novu nastoupil svalnatý sporťák Michal Hrdlička. Borhyové se okamžitě rozsvítily její studánkově modré oči a tentokrát skutečně věřila, že jí láska s o 11 let mladším zajíčkem vydrží. Lucie vedle něj zářila jako sluníčko a zanedlouho po seznámení otěhotněla a porodila dceru Lindu. Jenže mladému Hrdličkovi se nechtělo usadit u rodinného krbu a večírky mu byly stále přednější.

    Moderátorka mu tak s bolestí v srdci musela dát sbohem a pak se s ním ještě setkávat nějakou dobu na Nově. Nakonec požádali o přeložení služeb, aby se nestýkali, a když se pak Hrdlička na festivalu v Karlových Varech opil tak, že nemohl ani chodit, dostal padáka. To už ale randil s tenistkou Karolínou Plíškovou.

    Lucie se po boku Michala vždy smála.
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Manažer a milenec v jednom

    Rozchod s Michalem Hrdličkou s Lucií dost zamával, razantně zhubla, a dokonce se přestala usmívat. Až do chvíle, kdy se na svého manažera začala dívat jinýma očima. O jejich románku se mluví od poloviny roku 2016, ale moderátorka nový vztah s Michalem Smečkou (29) nepotvrdila. 

    Netrvalo ale dlouho a začali spolu vystupovat jako rodina. Podnikají spolu různé výlety a pohledný právník se k jejím dětem, o které se stará sama, chová jako k vlastním. Tentokrát se Borhyová už o svém soukromí a novém partnerovi na veřejnosti raději nebaví. Tak snad tentokrát potkala skutečně tu opravdovou lásku. 

    Lucie Borhyová s Michalem Smečkou
    Autor: Foto: Facebook a TV Nova

    Fotogalerie
    132 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

inocenta: Pár jich bylo osudových /??/, a to je teprve čtyřicátnice... Neměla by přibrzdit, a více rozvažovat? %Člověk s enesdmí řídit pouze pudy, nebo jen city.

(16. 04. 2018 12:41)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy