„Jednou za měsíc donutím někoho, aby prostě s nimi koupil kytky a přinesli mi domů kytičku a tak,“ prozradila v TopStaru zvláštní výchovnou metodu Alena, která sice žije v Itálii, ale do Česka se často vrací a právě teď je na skok v Praze.

„Vůbec že mamina občas potřebuje opečovávat, potřebuje pusinku za to, že jí není dobře nebo něco. A holky to tak někdy mají, že mívají někdy bolení a potřebují pomazlit,“ vysvětlovala Alena, co se snaží vštěpovat chlapcům Louisi Thomasovi (10) a Davidu Leeovi (8). Přála by si, aby z nich jednou vyrostli fajn chlapi a gentlemani, které si budou jejich manželky vychvalovat. 

Expartner Šeredové Buffon, který ji před čtyřmi lety opustil kvůli italské televizní moderátorce, má už novou rodinu. Kluci k němu ale pravidelně docházejí. Snaží se pro ně být ale i on dobrým vzorem? „Já nevím, on vzoruje někde jinde,“ smála se brunetka. „Je to samozřejmě tatínek mých kluků, ale myslím si, že je důležité, že mají ten vzor v mamince,“ doplnila už vážně.

Krach manželství ji ale už ani moc netrápí. „Když ode mě odešel manžel, tak to byla obrovská změna pro mě i kluky. Já jsem změny nikdy neměla moc ráda, na druhou stranu si myslím, že jsou i pozitivní změny,“ objasnila pro TopStar 1. vicemiss České republiky 1998, která je už ostatně šťastná po boku italského miliardáře a dědice Fiatu Alessandra Nasiho (44).

VIDEO:  Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna...

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií