Tři roky vztahu blonďaté herečky se slabostí pro bohaté pány a mediálního magnáta s miliardovým byznysem a ambicí být moderátorem pro všechny večery týdne nebyly pobytem v rajské zahradě.

Chvíle vroucí lásky tu a tam zatemnily těžké mraky, třeba šli i na čas od sebe, v soukromí i pracovně, aby se pak zase s pompou k sobě vrátili a nahodili iluzi pohádkového štěstí. V poslední době se ale zdály věci v pořádku. On dokonce koupil za víc než 200 milionů dvě patra v nejdražším pražském mrakodrapu, jeden ke druhému se vinuli na pompézní oslavě jejích padesátin, Soukup ji před objektivy zasypával polibky a něžnou pozorností... A pak najednou – PRÁSK! On má pletky s jinou! Není jeho jedinou vyvolenou!

Dle informací Blesku neměla Kateřina o tom, že se za jejími zády schází s jinou, jí navíc dobře známou ženou, nejmenší ponětí. „Fakt se to dozvěděla, až když uviděla ve středu v Blesku ty fotky. Úplně ji to složilo! Psychicky se zhroutila…“ slyšel včera Blesk od lidí z hereččina okolí. Dost možná její city zasáhla nečekaná »Aféra Jaromíra Soukupa« o to větší silou, že se mezi auty na parkovišti před sídlem televize Barrandov dlouze objímal a pusinkoval s vizážistkou Simonou Zemanovou (39), kterou Kateřina velmi dobře zná, a má ji dokonce mezi přáteli na sociální síti! Než vstoupila do pořadu Exkluziv, starala se jí kudrnatá vizážistka o celkovou image. Za zády Brožové ale »přesedlala« na Soukupa, a to zjevně i mimo maskérnu. Blesk se včera pokoušel herečku všemožně zkontaktovat se žádostí o komentář ke stavu jejího partnerství s Jaromírem Soukupem, až do uzávěrky nám ale neměla sílu zvednout telefon...

Fotogalerie: Aféry Jaromíra Soukupa: Brožové vystrojil…
39 fotografií

Video: Soukupova aféra? S kamarádkou Brožové! Simona pro Katku pracovala… 

Video
Video se připravuje ...

Soukupova aféra? S kamarádkou Brožové! Simona pro Katku pracovala… Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
17 fotografií