Diana Kobzanová na svůj obnovený instagramový profil zveřejnila sérii fotek v růžových bikinách, jak pózuje u bazénu s obrovským těhotenským břichem. 38. týden, napsala k fotce a přidala sáhodlouhý vzkaz, proč s manželem její požehnaný stav tak dlouho tutlali. Zřejmě těhotenství je ten pravý důvod, proč se ze sociálních sítích stáhla a odmlčela se, aby náhodou její tajemství neprasklo. 

Rozhodnutí je zveřejnit nyní obhajuje omluvenkou jejího muže Michaela Frolíka z letošního MS v hokeji, které se kvapem blíží, a první jména posil z NHL už začínají ze zámoří přicházet. 

"Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí. Ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině. Proto, myslím, je fér, abyste to od nás věděli dřív, než z médií. Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15 minutami, protože kromě toho, že to nehlásíme, také se zásadně nefotíme. Já na ty romantický vystrčený břicha nejsem, ale oblečená ještě pořád můžu mrkat na pěkný kluky," napsala k fotce Kobzanová. 

Kobzanová, která má s Frolíkem dceru Ellu, se těší, že tentokrát bude rodit v teple. Ella totiž přišla na svět v prosinci a v kanadském Winnipegu. "Do porodnice půjdu za dva týdny v šortkách a žabkách, úplnej sen," dodala tajnůstkářka. Vypadá to, že druhý porod plánuje na Floridě, kde nyní s rodinou pobývá. 

Fotogalerie
29 fotografií