Hvězda Plesu upírů pocítila, oč je divadlo jistější než film. Z jeviště GoJa Music Hall ji nikdo vymazat nemůže. Z finální verze filmu se ale téměř vytratila. „Vždyť tam nic nezbylo!“ zoufala si dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45) zklamaně Blesku před týdnem po novinářské projekci Pepy. Na slavnostní premiéru pak vůbec nedorazila. „Není to fér, když film přes Natálku dost poutali,“ dodala k tomu maminka Šárka Grossová (45).

A Suchoš řádil...

Premiéru si naopak nenechal ujít představitel titulní role Michal Suchánek (52). S manželkou Renatou (57) zašli i na následný mejdan, kde byl ve svém živlu. Objímal se s kdekým a vůbec se skvěle bavil. Celý večer měl přitom vzadu za kalhotami zastrčenou knihu, která sice vychází z filmu, ale má úplně jiný konec! „Scénář k filmu Pepa se rodil v bolestech dvanáct let,“ prozradil Blesku jeho spoluautor a režisér Ján Novák (51).

U Hemalů hraje i miminko

Bývalý televizní hlasatel Alexander Hemala (65) se na večírku dozvěděl radostnou novinu – jeho několikaměsíční vnouček od syna Jakuba (31) už má za sebou první roli! Zahrál si miminko v připravovaném televizním filmu Rašín.

Noid pod pantoflem

Muzikant Václav Noid Bárta (37) složil k filmu Pepa muziku a na premiéru přišel s novou přítelkyní, tanečnicí Eliškou Grabcovou. Téma mužů pod pantoflem ho rozesmálo. „Všichni si samozřejmě myslíme, že nejsme,“ ujistil Blesk.

Fotogalerie
13 fotografií