Facebooková stránka s názvem 13. komnata Vladimíry z Mostu byla jakási zpověď třetí osoby, která se vydávala za Vlaďku Erbovou. Na stránce zazněly útoky na modelčinu adresu s tím, že se nestará o vlastní děti, že běhá po nocích za milenci, že má nyní zálusk na rappera Rytmuse, či že si z gynekologické ordinace udělala nocleh.

Erbová proti neznámému pachateli, tedy administrátorovi stránek, podala na policii ČR trestní oznámení, a jak se zdá, to bylo klíčové. Stránka totiž byla ze sociální sítě smazána. „Osobně si myslím, že ji administrátor stáhl sám, protože podle policie by to skrz oficiální žádost Facebooku o smazání stránky byl běh na dlouhou trať. Nicméně mě policie ujistila v tom, že v případě, že pachatel stáhnul stránku sám, IP adresy, podle které je možné ho dohledat, zůstávají uchovány,“ řekla Blesk.cz Erbová s tím, že od policie zatím žádné vyrozumění o pokračování ve vyšetřování nedostala.

Vlaďka si kvůli nedostatku důkazů stále netroufá říct, kdo by za celou věcí mohl stát. „Jsem ale přesvědčená, že je to někdo v blízkosti, kdo dostal zadání,“ přiznala nám. Nicméně je ráda, že je stránka pryč a doufá, že s útoky na její osobu je konec.

VIDEO: Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení!

Video
Video se připravuje ...

Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií