Tohle je velmi nepříjemná životní situace, se kterou se snažím už pár měsíců vyrovnávat,“ svěřila Blesku moderátorka primáckého Top Staru. „A můžu říct jen to, že udělám všechno pro to, aby to celé mělo co nejmenší dopad na naše děti,“ potvrdila matka dvaadvacetiměsíční dcery Medy a devítiletého syna Adama. S manželem by neměla žít ve společné domácnosti už od léta loňského roku.

Vyhubla na kost

Tím se také vysvětlilo, proč se Laďka poslední měsíce ztrácí před očima. „Zhubla jsem určitě těch osmadvacet kilogramů, co jsem s Medou přibrala. Ale nevážím se, takže možná i víc...“ přiznala loni v prosinci Blesku, když všechny šokovala extrémní vyhublostí. „Ano, zhubla jsem, ale za tuhle cenu byste to nechtěly...“ naznačila Něrgešová v rozhovoru pro Blesk pro ženy. Nyní je jasné, co tím myslela.

Konec pohádky

Když ji přitom před jedenácti lety Plesl požádal o ruku a následovala pohádková svatba v Ledeburských zahradách Pražského hradu, vypadalo to na lásku do konce života. Z manželství nemá ale naštěstí jen zklamání, ale hlavně dvě děti, které jsou pro ni v posledních měsících největší radostí a oporou.

VIDEO: Laďka Něrgešová se rozvádí s manželem! Po 11 letech nastal krach

Video
Video se připravuje ...

Laďka Něrgešová se rozvádí s manželem! Po 11 letech nastal krach. Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií