"Zkušebnu v Havířově nám vykradli ve čtvrtek. Máme informaci, že by se naše věci měly pohybovat v Karviné. Jde o klávesy červené barvy Nord stage 3, kytara Fender Telecaster American Deluxe červené barvy a basová kytara Fender Jazz Bass MIJ modré barvy," vyjmenoval Kuluris. Dodal, že zloděj odnesl i další vybavení jako například zesilovač.

Hudebníci o krádeži informovali policii. Vyzvali i fanoušky prostřednictvím Facebooku. Žádají je, aby jim pomohli v hledání v zastavárnách. Před pěti lety totiž měli v podobné situaci štěstí. "Tenkrát nám ukradli kytaru a klávesy. Právě kytara se našla v zastavárně. Klávesy se nenašly nikdy," řekl.

Pětičlenná kapela Nebe vznikla v roce 2005. O pět let později si uskupení všiml Richard Krajčo. O rok později v jeho produkci vznikla první deska kapely Legosvět. Loni vydala nové album Souřadnice a přichystala pro své fanoušky výjimečné turné. Připomíná plavbu vesmírnou lodí. Kapela koncerty uskutečnila v mobilním planetáriu s velkoplošnou projekcí. Letos ve speciálních koncertech bude pokračovat.