Místo toho, aby se Jirka soustředil na rekonvalescenci po náročné operaci hrtanu, tak vysedává v hospodě a pije. To se samozřejmě nelíbilo jeho manželce Andree a i s dcerou od něj odešla. Ale ani to Pomejeho nepoučilo. Místo, aby se snažil dát své manželství dohromady, tak veřejně vykřikuje, že si sáhne na život.

„Abych pravdu řekl, už se mi nechce vůbec žít!“ svěřil Blesku. Poslední dobou čím dál častěji myslí na kamaráda, hitmakera Karla Svobodu (†68) a svého nejoblíbenějšího herce Vlastimila Brodského (†81). Ti oba ukončili letité psychické trápení zmáčknutím spouště u spánku. „Než mít díru v krku, skončím to raději jako oni s dírou v hlavě! Ale nemám čím…“ zoufá si herec.

Jeho manželka Andrea to okomentovala slovy, že je její manžel teatrální a už kvůli dceři by si na život nesáhl. Psycholožka Zuzana Douchová si myslí, že by Jiří měl vyhledat odborníka, protože sám na vyřešení svých psychických problémů nemá.

VIDEO: Pomeje po rozchodu s manželkou vyhrožuje: Zastřelím se jako Svoboda a Bróďa!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje po rozchodu s manželkou vyhrožuje: Zastřelím se jako Svoboda a Bróďa! Blesk TV

 „Ženy mají tu výhodu, že jsou zvyklé o svých trápeních mluvit s druhými. A sdílená starost je poloviční starost. Muži více inklinují k uzavření se a snaze ‚vyřešit si to sám‘, což může někdy zhoršovat psychiku. Sociální podpora blízkých je v těchto chvílích velmi podpůrná a léčivá,“ upřesnila pro Expres Douchová. Když se tedy k nemoci přidaly ještě osobní problémy, jde podle jejích slov o velmi těžko zvládnutelnou situaci, a proto by měl takovému člověku pomoci odborník. „Nevnímala bych to jako slabost, ale možnost, jak se v celém procesu podpořit, dodává psycholožka.

Tak snad si Pomeje nechá poradit a pokusí se svůj život obrátit na lepší cestu. Vysedávání po hospodách a nicnedělání mu k dobré pohodě nepomůže.

VIDEO: Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít! David Kundrát

Fotogalerie
38 fotografií