Tři roky byla Eva Burešová jednou z hereček Divadla Radka Brzobohatého. Ale teď je konec. Jen pár dní před odehráním posledního představení jí zavolali, že už s ní nepočítají.

 A důvod? Hana Gregorová! „Nelíbilo se jim, že jsem začala spolupracovat na nové činohře s Hankou, která ještě donedávna divadlo vlastnila. Jejich vysvětlení bylo, že jednám proti zájmu divadla. Já ale ve smlouvě nemám, že bych nemohla hrát v jiných divadelních produkcích,“ rozhořčeně uvedla Eva s tím, že výpověď raději minulý týden podepsala.

"Když Hanka vedla divadlo, tak jsme měly skvělý vztah a pokračoval, i když Hanka v divadle skončila. Proto jsem přijala její nabídku. Ale netušila jsem, že to je v Divadle Radka Brzobohatého problém," dodala pro Blesk.cz herečka.

„Bylo mi také sděleno, že je to vlastně taková nepsaná domluva, že nikdo s Hankou nesmí spolupracovat, vyhodili kvůli tomu také kolegu Vojtu Eflera. Takové jednání naštvalo i Davida Gránského a rovněž se rozhodl skončit. A zřejmě nebude poslední, kdo z divadla odešel.

Současná ředitelka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková se k celé situaci odmítla vyjádřit.

VIDEO: Eva Burešová z Modrého kódu: Pohled na těhotnou ženu některým lidem vadí

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová z Modrého kódu: Pohled na těhotnou ženu některým lidem vadí Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
30 fotografií