Mikolas se svým songem Lie To Me (Pojď mi lhát) bude reprezentovat ČR v portugalském Lisabonu na Eurovizi, kde ho uvidí více 250 milionů diváků z celého světa. Ještě předtím ovšem ve středu podepsal smlouvu o celosvětovém zastoupení firmou Sony Music RCA, která se o něho navíc dlouho přetahovala s Universal Music, druhou hvězdnou stájí světové pop-music.

Světový hit

Mikolas se tak zařadil po bok takových hvězd, jako jsou Justin Timberlake (37) či Britney Spears (36), o něž se vydavatelství Sony Music stará. „Když jsem hrával na ulici na kytaru, tak se mi o něčem podobném ani nesnilo,“ svěřil rozechvělý zpěvák Blesku ihned po podpisu smlouvy. „Je to neuvěřitelné! Bylo těžké držet to v tajnosti a jsem rád, že je to venku,“ dodal Mikolas s tím, že mají velké společné plány. „Cítíme, že z písně Lie To Me se stane celosvětový hit, minimálně v Evropě a USA. U nás je Mikolas označován jako evropský Justin Timberlake,“ potvrdil jeho slova viceprezident Sony Music RCA Markus Hartmann.

Vydělá miliony

Netají ani svá očekávání ohledně toho, kolik by si měl mladý zpěvák vydělat. „Když půjde vše podle našich odhadů, tak si Mikolas jako autor celé písně i její producent přijde na několik set tisíc eur. Velmi brzy bude jeho song znít ve všech velkých evropských médiích,“ nastínil Markus.

A to není všechno – podle jeho očekávání by měl rovněž Mikolas na Eurovizi zvítězit!

Nedostupný v Česku!

Všichni fanoušci, kteří si včera chtěli přehrát Mikolasův klip k songu Lie To Me, měli smůlu. Na kanálu YouTube (má téměř 2,25 mil. přehrání) byl nedostupný, protože se převáděla práva na Sony Music. „Moc mě to mrzí, ale během několika hodin by mělo být vše vyřešeno,“ potvrdil Blesku Mikolas, který ve středu odletěl z Mnichova do Londýna, kde právě probíhají předkola k Eurosongu. Během této soutěže bude Blesk Mikolase Josefa exkluzivně doprovázet.

Blesk Víte, že...

Pod hlavičkou Sony Music RCA Records vydávají hudbu také Britney Spears, Shakira, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Alicia Keys, Pink, Enrique Iglesias nebo Foo Fighters...

 

Fotogalerie
29 fotografií

Video: Klip Mikolase Josefa s písní, která jede na Eurovizi!

Video
Video se připravuje ...

Klip Mikolase Josefa s písní, která jede na Eurovizi! David Turek, Aleš Brunclík