Ani ne týden po oznámení, že se Dara Rolins s Rytmusem rozcházejí, to rapperovi nedalo a k celé věci řekl pár slov. "Ten status, který vyšel mezi mnou a Darou, byl jednoduše a krásně napsaný, jak to je. Nepřipisujte nám nové partnery, protože to nebyla příčina rozchodu. Ve statusu to bylo jasně napsané, náš vztah se unavil jako komukoliv jinému. Lidi se scházejí a rozcházejí dennodenně. To je prostě život. Berte si příklad z toho, že jsme se rozešli v míru a že svou bývalou frajerku budu navždy nosit ve svém srdci," oznámil Rytmus na své sociální síti. 

Daru Rolins jeho prohlášení nenechalo chladnou a k Patrikovi se přidala. I ona poslala svým příznivcům i odpůrcům vzkaz přes sociální síť. 

"Občas mám delší vedení a věci mi docházejí až po nějaké překvapivé reakci. I když nemusím, vím, že chci reagovat na svůj předešlý příspěvek. Až při některých komentářích mi došlo, že by se mohlo zdát, že něco řeším nebo vyčítám nebo se cítím ublížená. Tak teda – aby nedošlo k omylu – ne. Ani jedno ani druhé ani nic dalšího. Moje moudra, které dávám čas od času na Instagram, jsou půjčená. Mají pro mě kouzlo svým obsahem, málokdy je dávám do souvislosti s aktuálním stavem své duše a ani se v nich neskrývá žádná tajná šifra. A když už jsme u mojí duše, mám se dobře, děkuji za váš zájem o její stav, ten upřímný upřímně cením. Život jde dál a pro všechny, kteří pochybují, v míru a s respektem, který chovám i k mým bývalým láskám. Patrik Forever," napsala zpěvačka, která tak chtěla potvrdit Rytmusova slova o jejich rozchodu v míru. 

O novém partnerovi Dary Rolins se ve slovenských médiích spekulovalo, zejména v souvislosti s modelem a sportovcem Davidem. Sama zpěvačka však v prvotním prohlášení uvedla, že někdo třetí za rozpadem jejich vztahu nestojí, stejně tak jako Patrik odpověděl negativně na otázky ohledně jeho nové přítelkyně, se kterou měl být údajně v Miami. 

O momentě, kdy Dara oznámila rozchod s Rytmusem, čtěte zde

VIDEO: Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video
Video se připravuje ...

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií