„Procházka po Dublinu s mojí ženou. Užívejte Velikonoce!“ popřál svým fanouškům na Instagramu Řepka a sdílel zamilovanou fotku se svou blond partnerkou.

Dvojice pak zveřejnila ještě několik podobných fotek a vysílala signály na všechny strany, že se spolu mají naprosto úžasně. I přesto že jim skoro celou dobu jejich výletu pršelo. To ovšem bývalého fotbalistu nemohlo rozhodit, jelikož během své kariéry žil asi pět let v Anglii.

„Když jsme spolu byli v Římě, říkala jsem si, že to nic nepřekoná… Dublinu se to podařilo. To je tak zábavný město plný milých lidí, kteří nemají problém Vám s čímkoliv poradit, pomoct a doporučit Vám, co je tady nejúžasnější,“ rozplývala se Kristelová.

Otázka ale je, kdo za dovolenou v Irsku platil. Musela vše zatáhnout sama moderátorka, nebo přispěl i Tomáš? Ten má totiž zřejmě dost hluboko do kapsy, jelikož se právě soudí s exmanželkou Erbovou o výši alimentů na jejich syna. U přelíčení minulý týden si přitom stěžoval, že dokáže platit jen dva tisíce měsíčně. Na dovolenou mu ale zbylo?

VIDEO: Řepka a Erbová u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15!

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15! Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
42 fotografií