Přítomnost Jiřího Menzela producentce Olze velmi chybí a i přesto, že se mu dostává nejlepší péče, trápí ji, že režisér nemůže být s rodinou. A jak se zdá, její dcery se jí to snaží vynahradit všemi možnými způsoby. 

"Tak mě to dostalo, že jsem se rozhodla, se s vámi o můj zážitek podělit. Dnes se mě Evička ptá: Mami, ty jsi smutná? Odvětím, že nejsem, protože nechci přiznat barvu. Evička pokračuje: Ale já to vidím.. Tak řekne: já se o tebe postarám: vezme žínku, umyje mi obličej, vyčistí mi zuby, učeše mě, do vlasů položí čelenku, nasadí svoje andělská křídla, obejme mě a řekne: jsi můj anděl. A co je víc.... Láska v té nejčistší podobě," svěřila se se svými pocity Olga Menzelová, která oslavila velikonoční svátky jen s dcerami. 

Evička je právě jediná dcera režiséra Menzela, který nikdy předtím nechtěl mít děti. I proto toleroval, když jeho manželka otěhotněla s jeho kolegou režisérem Jaroslavem Brabcem a porodila dceru Aničku. O tu se pak Menzel staral jako o vlastní. Obě holčičky tak doufají, že se jim tatínek brzy vrátí domů a užijí si spolu ještě krásné chvilky. 

VIDEO: Menzelová o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas 

Video
Video se připravuje ...

Menzelova o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií