Fotografové režiséra načapali, jak se prochází ulicí v centru Prahy. Zamířil přitom do vstupu do metra. Zřejmě se teď začal přepravovat městskou hromadnou dopravou. Ještě nedávno ale seděl za volantem BMW a díky cedulce se jménem a funkcí mohl parkovat přímo u divadla. Jednoduše změnil zvyky, nebo se snad musel auta zbavit, aby ušetřil?

Adamcovi se ostatně poslední dobou lepí smůla na paty. Nejprve spolu s manželkou Janou(46) museli prodat svou vilu v pražských Dejvicích, jelikož nesehnali nikoho, komu by ji na delší dobu pronajali.

Navíc musel po neshodách a dohadech s Danem Hůlkou (49) opustit muzikál Robinson - námořník z Yorku. Dílo má ale problémy i po jeho vyhazovu, jelikož producentka Ema Krahulíková nasekala milionové dluhy a nedokázala splácet nájem divadlu. 

Peníze od ní neviděl právě ani Jiří. „V roce 2016 v létě jsem se o muzikálu dozvěděl, a od té doby jsem na něm pracoval. Zdarma. Nedostal jsem ani korunu,“ prozradil Blesku zklamaný Adamec. Nebylo by tedy nic divného, kdyby se kvůli tomu sám dostal do finančních problémů. Možná už totiž s honorářem počítal.

VIDEO: Z Robinsona odejitý Adamec: Neplacení je tragická současnost českého showbyznysu! Je to jako rakovina!

Video
Video se připravuje ...

Z Robinsona odejitý Adamec: Neplacení je tragická současnost českého showbyznysu! Je to jako rakovina! Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
25 fotografií