Otec Kristýny Leichtové je hudebník Miroslav „Míša“ Leicht (56) z hudební skupiny Cop. Ten spolu se současnou manželkou Ilonou a jejich dětmi žije v domě ve Lhotě u Plzně, kam se rodina přestěhovala loni v srpnu. Nyní se jim zde ale stalo něco hrozného.

Kdosi jim tu krutě usmrtil milovaného čtyřnohého mazlíčka. „Dnes nám vrah ze Lhoty u Plzně zastřelil naši milovanou Lízu,“ informovala na Facebooku muzikantova manželka, kterou incident velmi rozrušil. Není divu, jelikož postřelené zvířátko si toho dost vytrpělo. Podle informací webu Krimi-Plzeň dostalo ránu do páteře, což ochromilo zejména zadní tlapky.

V ukrutných bolestech se kočka dobelhala až domů, jenže bohužel nebyl zrovna nikdo doma, aby jí pomohl. „Podle kamer přišla Lizinka v 16:04 domu ke dveřím umřít. Přijeli jsme v 19:00, našli ji už navždy spící,“ popisovala zoufalá Ilona.

„Nemám slova, přátelé.... Je mi zoufale smutno a bezradno! Život zkur…,“ vylévala si vztek na sociální síti, kde ukázala i několik fotek bezvládného mazlíčka a požádala veřejnost o pomoc při pátrání. „Za jakoukoliv indicii k dopadení toho hajzla nabízím finanční odměnu.“

„Přeju ti, abys umíral tak dlouho a tak bolestně jako ona. Najdu tě! Udělám pro to všechno,“ vzkázala ještě člověku, který zabil Lízu, která v rodině žila mnoho let. Kromě ní mají příbuzní herečky z Ohnivýho kuřete ještě další kočky i psa. O ně mají teď pochopitelně také velké obavy. Také někdejší hvězda Comebacku je jistě ze smrti kočky smutná. Vždycky, když za otcem jezdila, se s kočkou mazlila. Jednou tak od ní dokonce chytila i blechy,

VIDEO: Kristýna prozradila, jak zahání smutek a deprese...

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

SNÍMEK ZUBOŽENÉ KOČKY PO ÚTOKU NAJDETE V GALERII. VAROVÁNÍ: FOTOGRAFIE NEJSOU VHODNÉ PRO SLABÉ POVAHY!

Fotogalerie
30 fotografií