Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Štaidl o vztahu s Darou: Uhranula mě sexem. Proč zpěvačce nevydržel ani sedmý partner?

/
  • Dara Rolins nemá štěstí na chlapy.
    3. dubna 2018 ● 06:56

    Ne a ne se usadit! Zpěvačka Dara Rolins (45) má na chlapy pech. Teď zkrachoval i její poslední vztah s rapperem Patrikem Vrbovským (41) alias Rytmusem, a to už si přitom postavili i společné hnízdečko. Ve vile u Prahy ale zůstane sama s dcerou. A přitom adeptů na společný život už bylo! Dařino soužití s muži vždy skončí fiaskem. Jak to vysvětluje? Většinou frází, že kvůli práci na sebe nemají čas a všechno to vyprchá...

     

  • 1.

    Štaidl to odstartoval

    Prvním mužem života tehdy mladičké zpěvačky s hitem Zvonky štěstí byl ženatý skladatel Ladislav Štaidl(73). „Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou,“ přiznal v knize Víno z hroznů. „Nejdřív mne to děvčátko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, později také nečekanou sexualitou,“ popsal detailně. Zpěvačku to nepotěšilo a vztah vždy popírala.

    Důvod rozchodu: Velký věkový rozdíl

    Ladislav Štaidl
    Autor: Archiv, ČTK

  • 2.

    Našla pobertu

    Útěchu hledala v náručí Kikiho, srbského herce, vlastním jménem Dragan Radivojevič. Jižanský temperament zabral. Jenže Kiki nebyl moc monogamní. Dara si mohla po jejich rozchodu ale mnout ruce, protože Dragan dostal po nějakém čase dvouletou podmínku za vykrádačky. S partičkou vnikli do celkem 190 bytů.

    Důvod rozchodu: Rozdílný temperament

    Dara s Kikim
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Rozchod a tragédie

    V roce 1998 propadla Dara krátce kouzlu trenýrkového krále, podnikatele Petra Vlasáka (42). Ten bojoval po rozchodu s ní s nádorem v hlavě. Vlasák prožil vášnivý vztah i s modelkou Kateřinou Průšovou (34), než zakotvil u dlouholeté přítelkyně Gábiny, s níž se i oženil. Nakonec bohužel rakovině podlehl.

    Důvod rozchodu: Láska vyprchala

    Petr chodil s Darou Rolins.
    Autor: facebook.com, blesk.cz

  • 4.

    Milostná trojka

    Čtvrtý v pořadí byl kamarád do deště Sagvan Tofi (53). Nedokázal se ale vzdát vztahu s Dařinou kamarádkou Simonou Krainovou (45), tak to nějaký čas riskantně pytlíkoval ve třech. Jenže holky si to brzy pověděly a Sagi šel z kola ven.

    Důvod rozchodu: Chtěl vztah ve třech

    Dara a Sagvan Tofi
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Dítě je rozdělilo

    Rolins se pak poohlížela raději po někom mimo showbyznys. Začala si s právě se rozvádějícím hokejistou Jaroslavem Bednářem (41). Neshodli se ale na tom, kdy mít děti. Jarda je chtěl hned, Dara ještě tikot biologických hodin neslyšela. V roce 2006 se proto rozešli. Bednář si pak vzal misku Lucii Hadašovou (31).

    Důvod rozchodu: Nechtěla hned dítě

    Dara s hokejistou Bednářem
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Otec Homola

    A paradoxně pak zpěvačka s dalším chlapem do jiného stavu přišla. Otcem dcery Laury (10) se stal lídr skupiny Wohnout, muzikant Matěj Homola (44). V roce 2010 ale na Matěje praskla nevěra a Dara zradu neunesla. Zůstala s dvouletou Laurou sama.

    Důvod rozchodu: Byl nevěrný

    808253:full:true:true

  • 7.

    Konec po 7 letech

    V řijnu 2011 jí ránu v srdci zacelil sedmý v pořadí rapper Rytmus (41), vlastním jménem Patrik Vrbovský. Byla to láska jako z románu. To, že spolu plánovali potomka, prozradila Dara tehdy právě Blesku. Nevyšlo to. Pár si pořídil luxusní bydlení na západ od Prahy. Třípatrová vila je přišla na 10 000 000 korun. Dara v ní bude sama a ještě musí expřítele vyplatit.

    Důvod rozchodu: Neměli na sebe čas

    Dara Rolins a Rytmus
    Autor: instagram.com

  • 8.

    Čtěte více!

    Více o rozchodu Rolins a Rytmuse naleznete: ZDE!!!

     

  • 9.

    VIDEO:Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

    Video
    Video se připravuje ...

    Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 145

logar: Jelikož byla Dara u Štajdla od 12 do 16 let věku, tak kolik jí asi v posteli Štaidla bylo, když hnala kariéru přes peří

(04. 04. 2018 03:58)

zkzkz: (Y)

(03. 04. 2018 18:07)

TrojanSlovakia:  Ešte tam chýbajú komunistické kolotoče v BA. Podľa staršej generácie vraj bola známa už v neexistujúcom bratislavskom lunaparku. Hlavne, že je Gamboška - Rolinc česká celebrita. Nebyť amnestie Klausa sedí za mrežami za zabitie dôchodcu na mopede. Nechajte si v CZ aj Rytmus - humus a aj agenta Bureša. Odpad zo Slovenska uteká do CZ sám. Gambošku odpanil český pedofil. Má to následky u nej.

(03. 04. 2018 12:37)

plebejec: Ty čur..ku,...proč si myslíš že to je "maďarka"? Neurážej národ, když víš lautrhov.o. Taky nemusím "morgoše" z Chánova, ale nanapíšu "české",...abych neurážel slušné lidi. Ty ale takový nejsi. Ty nejen kradeš, ale jsi i vul!!!

(03. 04. 2018 11:55)

kradu: tu snad vom.rdal každej z branže morgošku madarskou

(03. 04. 2018 07:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy