Jsem s přítelkyní Ivou. Dál se vyjadřovat nebudu,“ řekl Blesku vdovec, který kvůli exekuci přišel o svůj menšinový podíl ve vile exmanželky Dariny Nové (60), a tím pádem i o střechu nad hlavou.

Osudová žena

Jeho nové bydliště je už několik dní v Rakovníku. Tam má totiž jeho přítelkyně Iva, se kterou se dal dohromady tři roky po smrti Ivety, byt. Blondýnka prý sice nikdy zpěvačku v jeho srdci nenahradí, ale i tak ji bere jako ženu, kterou mu poslal osud do cesty. Setkali se náhodou na benzinové pumpě, když byla zpěvačka ještě naživu. Iva mu jako její fanynka dala svou vizitku a Josef ji našel až při úklidu o Vánocích 2016.

Video: Otrávil vodu, uřezal trubky, vyrval zásuvky: Rychtář se pomstil za nucené vystěhování od exmanželky.

Video
Video se připravuje ...

Otrávil vodu, uřezal trubky, vyrval zásuvky: Rychtář se pomstil za nucené vystěhování od exmanželky Blesk TV

Nevím, jestli se tomu dá říkat osud... Je víc aspektů, že je Iva tak náhodně podobná Ivetce. Důležité je, že jsme se potkali,“ svěřil Rychtář před časem Blesku. „Naše setkání vidím jako osudové,“ přizvukovala jeho přítelkyně.

Nové sídlo

Jelikož Iva bydlí 50 kilometrů od Říčan, navíc v panelákovém bytě, Josef musel vyřešit ještě přemístění firmy. „Bezpečnostní agenturu, která sídlila v domku na pozemku vily v Říčanech, přesunul ve městě na jinou adresu ke své sestře,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z Rychtářova okolí.

Blesková zpráva: Rychtářova přítelkyně se živí jako prodavačka v Rakovníku.

Fotogalerie
42 fotografií