Lilia Khousnoutdinová čeká své druhé dítě (s Janečkem ovšem první), a i když je Karel ženatý, Lilii si loni na podzim vzal za ženu při buddhistickém obřadu. Tehdy jí nasliboval, že stávající manželství se svou další manželkou Mariem ukončí. Ale sliby se neplní ani o Vánocích, Janeček vzal rychle zpátečku a užívá si s manželkou.

"Mnohoženství mi zrovna nevadí, ale lidské vztahy jsou o důvěře, dodržování slov a dohod," říká kněžka, která tak naznačila, že jí Karel dost zklamal a jistotu nemá ani v tom, zda se k jejímu druhému dítěti postaví jako otec a pomůže jí s výchovou.

Těhotná Lilia se dál věnuje svým obřadům, seminářům a stále cestuje do vzdálených míst. Nedávno byla s přáteli na Sahaře. "Poznala jsem spoustu nových pojmů, jako třeba “jít na azimut”. Koho by napadlo, že poušť tak nádherně VONÍ? Koho by napadlo, že spát ve spacáku na písku je tak nádherné hebké spaní? Že se lze vykoupat v horké duně? Že chodit bosky přes trny a kameny v 7. měsíci těhotenství není nic v porovnání se setkáním s vlastním stínem," popsala své dobrodružství Lilia, která se neustále svým bříškem chlubí.

"Máme tady totiž novou hračku - tatínek nám dovez dopplera, a tak posloucháme srdíčko, nejen sestřičky, ale samozřejmě i plyšového lva!" okomentovala snímek, na němž její syn poslouchá srdíčko sestry. Zda tím tatínkem myslala Janečka nabo svého manžela, s nímž má syna, nevysvětlila.

VIDEO: Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií