„Hele, jak jsem se vynervila. Normálně mi vyskákaly červené fleky. Musim přestat sledovat kauzu Řepka, Kristelová versus Vlaďka Erbová. Protože z toho mám akorát nervy,“ prozradila na sociální síti nervózní Štíbrová a ukazovala na krk, kde se jí prý vyrážka objevila.

Údajně poté, co si četla o soudu Řepky kvůli alimentům. Zatímco modelka Vlaďka Erbová (36) chce na syna dostávat 15 tisíc, její exmanžel je ochoten platit mnohem nižší částku. „Člověk, který si podle Instagramu cpe držku čtyřikrát denně sushi a vykouří dva kartony cigaret za tejden, tak se rozhodl, že bude na svého syna platit dva tisíce měsíčně," pustila se drsně do bývalého fotbalisty.

„Navíc člověk, který zaplatil 1500 za sexinzerát, který poškodil matku jeho dítěte. Jako dva tisíce měsíčně na svoje dítě?!" nechápala herečka známá z Pojišťovny štěstí. Sama má s partnerem Martinem malého synka Mathiase, a tak ví, na kolik peněz péče o dítě vychází. Dokonce se nechala slyšet, že se „na**ala".

„Mně je do toho samozřejmě úplně prdlajs, já jenom říkám, že to nemůžu sledovat, protože je to pro mě něco nepředstavitelného. Je mi z toho úplně jako na ho**o! Jako mámě. Jsem z toho úplně běsná," kroutila hlavou blondýnka.„Někteří lidi, místo toho, aby exhibovali na Instagramu, by se měli zahrabat hluboko do země," vzkázala Řepkovi.

Na závěr si povzdechla, že podobných případů je víc. „Posíláte mi příběhy, jak vám bývalí platí sto mebo dvě stě korun měsíčně. To je přesně to, co mě štve. Vím, že to není jen Řepka, to je jako jeden Řepka z milionů Řepků,“ dodala smutně.

VIDEO: Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15!

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15! Zdeněk Matyáš

 

Fotogalerie
36 fotografií