Hlavní obživou Moniky, která se kdysi proslavila díky soutěži SuperStar, je hudba. Ovšem kráska fušuje do řemesla i modelkám a nyní se na sociální síti pochlubila snímky, na nichž vypadá naprosto božsky.

V dráždivě červeném kombiné se povaluje zřejmě někde v prostředí zámku a vystavuje své nožky i pozadí. „Můžete říkat, že můj zadek je velký, ale z nějakého důvodu nejsou žádné písničky o těch plochých,“ vysmála se Bagárová anglicky všem, kdo by její postavu chtěli kritizovat.

Klidně si pak ze sebe dělala legraci i dále a smála se, že fotka je upravená ve Photoshopu. Také doplnila, že má svou prdelku ráda a stejně tak i její partner David.

V komentářích se pak zpěvačka stejně dočkala pár jedovatých poznámek. „Doufám že z tebe nebude za chvilku pornoherečka,“ napsal jí kdosi. Ovšem většina lidí jí vyjádřila podporu.

Mezi nimi i Moničina kolegyně Eva Farna (24). „Velký zadek?! Kdo se tohle odvážil vypustit z úst, já už teda nevim, kam ten svět spěje!“ rozohnila se. Sama už si kvůli svým kyprým tvarům vyslechla pěknou řádku kritiky, na kterou zareagovala i písničkou Mám boky jako skříň.

VIDEO: Monika Bagárová chce křivky vystavovat častěji: Fušuje modelkám do práce!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Monika Bagárová fušuje modelkám do práce! Vyskočí na nás i z toaleťáku? Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
37 fotografií