Mirek se v současnosti objevuje na televizních obrazovkách coby doktor Rytíř v Ordinaci v růžové zahradě 2. Stejně jako v seriálu ho i ve skutečnosti v nejbližší době čeká přebalování a dětský pláč. Radostnou zprávu herec ohlásil na sociální síti, kde se pochlubil i první »fotkou« svého děťátka – snímkem z 3D ultrazvuku.

„Ano, budu táta. Přece bych do světa sám nevypustil nějakou Etzlerovskou kachnu,“ potvrdil pro Aha! herec, když se zúčastnil konkurzu na muzikál Trhák. I když nedávno zažil zklamání kvůli krachu muzikálu Robinson, rád by si zahrál v dalším hudebním kuse. Největší radost má teď ale stejně z miminka. „Už se na něj strašně těším,“ přiznal.

Pohlaví sice oficiálně neodtajnil, jenže přátelům se asi zmínil. Jeden z nich se totiž v komentáři na Instagramu prořekl a napsal: „Nazdárek, klučíku!“ Etzler mu to pak vůbec nevyvrátil a naopak vesele odepsal: „Ahoj!“ Zřejmě je tak dítě skutečně chlapeček!

Jednoho syna už ostatně Miroslav má se Zuzanou Bydžovskou (56). Tomu je už 17 let. Z prvního manželství pak má ještě dcery Markétu (24) a Magdalénu (26).

VIDEO: Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství!

Video
Video se připravuje ...

Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií