Jedenačtyřicetiletý moderátor několik dnů po zmizení z obrazovky zveřejnil na sociální síti fotku z nemocnice, která jeho fanoušky řádně vyděsila. V tu chvíli nebylo jasné, co se vlastně tátovi čtyř dětí stalo a někteří diváci tak začali šířit doslova strašlivé spekulace. Blesku se podařilo po pár dnech Kopečka zastihnout na telefonu. Potvrdil nám, že je stále v nemocnici, ale že se jednalo o plánovanou operaci.

„Musel jsem na operaci křížového vazu. To víte, když máte čtyři děti, tak je třeba být pohyblivý,“ řekl nám moderátor, který už pomalu začíná s rehabilitacemi. „Také doufám, že se budu moct více věnovat judu a nohejbalu,“ dodal Karel, který v oblíbeném míčovém sportu hájí barvy sdružení Bohnice 1976. „Myslím, že je v tomto směru vše na dobré cestě. Chtěl bych moc poděkovat panu doktorovi Pavlovi Pokornému, který mě operoval a poděkovat lidem z rehabilitační kliniky Malvazinky, kteří odvádějí skvělou práci,“ říká Kopeček, který už ale raději nedodává, co na jeho smělé sportovní plány říká jeho ošetřující lékař.

Když už jsme u té práce, v tomto směru Karel Kopeček své fanoušky moc nepotěší. „Nechci nic zanedbat, rehabilitace bude chvíli trvat. Na obrazovce se tak objevím až v květnu,“ uzavřel trochu posmutněle.

Fotogalerie
15 fotografií