V kině Pilotů v pražských Vršovicích se v pondělí už od rána pořádně makalo. Zpěvačka Lucie Vondráčková sem dorazila s celým týmem a společně se vrhli na natáčení nového klipu k písni z filmu The Perfect Kiss, kde je Lucie hlavní hvězdou. „Dávají mi pořádně do těla,“ přiznala Blesku zpěvačka.

Lucie přiletěla do České republiky na pouhý týden, který má napěchovaný hlavně prací. „Přijela jsem na sedm dní, musím za chvíli zpátky,“ uvedla. „Na Velikonoce budu zase doma, společně barvíme vajíčka, jako všichni. Mám radši Vánoce, ty ale nemůžou být 2x ročně,“ popsala své plány na svátky zpěvačka.

Kdy se zpěvačka opět dostane do své rodné země, ale zatím netuší. „To nevím nikdy,“ pokrčila rameny. „Musím hodně zpívat a mám hodně filmových věcí, které mě čekají. A navíc jsem maminka, takže se to musí rozdělit na tři platformy a postarat se o to, aby nebyl nikdo ošizený. To zná každá máma,“ uvedla Lucie s tím, že jejích pár posledních dní, které stráví v Česku, věnuje hlavně práci na nové desce. „Jedu na plný plyn,“ dodala s úsměvem.

VIDEO: Lucie Vondráčková promluvila o natáčení nového klipu.

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o klipu Veronika Ničmanová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií