„Můj malý odpočívá v klidu,“ oznámil španělsky na Facebooku návrhář původem z Kuby. Sdílel také fotku svého zvířecího mazlíčka a vedle něj černou růži na znamení svého nezměrného smutku. „Mám zlomené srdce,“ přiznal.

Ostatně o Bagheeru se spolu s partnerem Guyem (49) starali dlouhých dvanáct let. Osmany o něm často mluvil. „Spal se mnou do roka v posteli, každé tři hodiny jsem ho krmil mlékem, jsem pro něj jako máma,“ vysvětloval kdysi pro Seznam Zprávy. Zvíře pak prý dokonce plakalo, když páníček odcházel pryč.

VIDEO: Laffitovi zemřel tygr: Před smrtí z něj udělal obézní kouli!

Video
Video se připravuje ...

Laffitovi zemřel tygr: Před smrtí z něj udělal obézní kouli! MIRKA DVOŘÁKOVÁ, LUKÁŠ ČERVENÝ, LUDĚK MAZÁK

V poslední době měl ale tygr velké zdravotní problémy. Přestal jíst, ovšem léčba antibiotiky nezabrala. „Nikdo přesně neví, co mu je, ale u starších tygrů se vyskytují dvě nemoci. Jednak špatná funkce ledvin, což je způsobeno tím, že tygři jedí jen maso a málo pijí.

„A nebo to může být nádor, který je rozšířený někde v těch vnitřnostech,“ vysvětloval před časem Blesku Laffitův partner. Ten také přiznal, že kdyby se stav šelmy zhoršil, nenechal by ho trpět a nechal by ho uspat. Možná právě na to nyní došlo.

VIDEO: Osmany Laffita o své Výměně manželek: Nedalo se to vydržet, plakal jsem!

 

Fotogalerie
30 fotografií