V poslední době se šuškalo, že by mohla být Marie těhotná. Napovídalo tomu i její bříško. Teď Saša z Comebacku radostnou zprávu potvrdila. „Prej jestli je možný, že jsem tak tlustá. Nejsem, já jsem jenom spolkla malý zelí. Takzvaný baby-zelí. Na který se už moc moc moc těšíme!!!!" oznámila Doležalová na svém Instagramu.

Pochlubila se i fotkou, kde už se bříško nesnažila nijak schovávat. Prozradila pak, že je již v pátém měsíci a původně s přítelem Markem, do kterého se zamilovala ve StarDance, chtěli miminku dopřát trochu soukromí. Proto těhotenství tajili. 

Teď už se ale jen těší z řady gratulací, které se na ně valí ze všech stran. V komentářích jim gratulovalo i dost kolegů, například zpěvák Tomáš Klus (31), Radek Banga (35) s manželkou a herečky Nikol Kouklová (28), Andrea Kerestešová Růžičková (33), Jana Plodková (36), Kristýna Janáčková (36) či Malvína Pachlová (27). Napsaly jim i dvě dámy, které jsou právě teď též v požehnaném stavu - muzikálová zpěvačka Míša Tomešová (26) a herečka Tereza Vítů (25) známá coby Alena z Ulice. 

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?  

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií