Sice se zdá, že se vnadné blondýnce v kariéře daří, vždy tomu ale tak nebylo. Dokonce to není ani tak dávno, co měla hluboko do kapsy. „Před dvěma lety jsem neměla na nájem, na jídlo. I když jsem se herectvím už v té době živila. Ale prostě to nestačilo," přiznala v rozhovoru pro Téma.

„Já v sobě nějakou šílenou soutěživost ani ostré lokty nemám. Nedokážu obvolávat režiséry a producenty," vysvětlovala Aneta, proč se jí role zrovna nehrnuly. Přesto se jí podařilo vše zvládnout. Jen musela na chvíli spolknout svou hrdost. „Sklopila jsem uši a šla jsem makat do vinného baru," prozradila.

Teď už se jí ale daří lépe. Jistou zásluhu má na tom seriál Ulice, v kterém Krejčíková hraje již od puberty. Teď má ale víc prostoru. „Jsem tam sice dvanáct let, ale na začátku jsem byla v epizodní roli, pak se tahle dějová linka rozjela a já byla tahounem třeba rok a tomu odpovídal i počet natáčecích dnů."

„Jindy jsme ale měli třeba rok a půl pauzu a vrátila jsem se v pozici, že jsem se tam mihla jednou dvakrát za měsíc. Teď jsem zase tahoun," popisovala herečka, která se už několikrát ve filmech a seriálech odhalila. Svá prsa ukázala například ve filmu Poupata.

K popularitě jí pomohla i soutěž Tvoje tvář má známý hlas. „Myslím si, že kvůli téhle show zná mnohem víc lidí moje jméno. Že pro ně nejsem bezejmenná herečka z Ulice, nebo mě nevnímají jako tu Gábinu," dodala pro Téma s tím, že by se ale herectví klidně jednou vzdala. Třeba kvůli rodině, k níž už má ostatně trochu nakročeno. Už dlouho je totiž šťastná po boku snoubence Ondřeje. Možná tak brzy dojde i na veselku a děti. 

VIDEO: Aneta Krejčíková z Ulice: Roky jsem nosila špatné podprsenky!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Roky jsem nosila špatné podprsenky! Igor Hellebrandt / BPŽ

 

Fotogalerie
35 fotografií