Jiří musel kvůli rakovině hrtanu na začátku roku podstoupit závažný zákrok. Tomu se dlouho snažil vyhýbat a zákeřný nádor porazit jinými způsoby. Podstoupil tři desítky ozařování, a rakovinu chtěl dokonce vyhladovět pomocí 42denní hladovky. Na operačním sále ale nakonec stejně skončil.

Nyní vyšlo najevo, že těsně před operací ho zajímal jeden detail, na který by zřejmě jiní lidé ve stejné situaci vůbec nemysleli. Podle informací webu Extra.cz si totiž Pomeje údajně přál, aby jizva na jeho krku byla do tvaru písmene U a vypadala tím pádem dostatečně chlapsky a drsně.

„Je pravdou, že nějaký požadavek ohledně jizvy byl,“ prozradil pro Extra profesor Jaromír Astl, který herce a producenta operoval. Už ovšem neuvedl, zda jeho přání splnil a jestli se výsledný výsledek zamlouval. Ostatně ode dne, kdy byl Pomeje propuštěn z nemocnice, se zatím na veřejnosti ukázal vždycky jen s krkem pečlivě zakrytým rolákem.

Zřejmě se s jizvou na krku teprve smiřuje. Stejně jako s faktem, že kvůli operaci přišel o svůj jedinečný hlas, který ho v minulosti živil díky dabingu. Promlouval jím i filmový drsňák Jean-Claude van Damme (57). Přesto se tyto oběti Jiřímu jistě vyplatily, jelikož mu zákrok zachránil život.

VIDEO: Vyhublý Pomeje na nákupech. Nejdřív vzal útokem market, pak čínské bistro

 

Fotogalerie
31 fotografií