Podle Felixe byla Patrasová kdysi jeho osudovou ženou, ale už je to dávno. Dnes už ji takto nevidí… „Já myslím, že v té době (když se seznámili - pozn. red.) ano. V té době to fungovalo. Teď už myslím, že ne,“ pokrčil rameny v talkshow u Luboše Xavera Veselého.

Slováček s Patrasovou jsou stále manželé a zpěvačka žije dál v jejich společné vile, kam Felix pravidelně dojíždí, vozí nákupy a s manželkou tráví čas. Mohlo by se tedy zdát, že jsou vztahy na dobré cestě k usmíření.

V rozhovoru ale tyto domněnky Felix tvrdě zadupal do země. „Nebudu teď rozebírat důvody, ale prostě se to s Dádou nedařilo a to vedlo k tomu, že jsem se seznámil s Lucií. Myslím, že ten vztah končí,“ dodal Slováček, který tvrdí, že žije s mladou umělkyní, která se o něho – na rozdíl od Dády – stará.

Dlouhé roky to vypadalo, že jsou Slováček a Patrasová jedni z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. I když bylo veřejným tajemstvím, že má hudebník rád společnost žen, Dáda to vždy taktně přešla a manželství navenek působilo vyrovnaně. Až do doby, kdy na Felixe praskl poměr s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou…

VIDEO: Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií