Doteď si Kryšpín užíval velkého prostoru v dětském pokoji, s tím je teď konec. „Chystáme se rozdělit Kryšpínův pokoj na dva, aby i Mia měla své dětské soukromí. Takže musíme veškerý nábytek, který byl dělán na míru, vyhodit a zařizujeme nový,“ prozradila Prachařová, která už vybírá novou výbavu do pokoje pro dcerku.

„Já už jsem vybrala něco osobně, manžel po internetu a vybrali jsme nové kousky. Třeba kolébku, postel a postýlku, psací stoly. Samozřejmě bereme i apartní nočník pro malou, protože za nějaký čas nastane učení, jak z plenek přejít na sedací WC, i když to bude jen přechod na plastový trůn,“ vysvětlila Agáta. Přestavby pokojů se ale nezhostí sami s Prachařem. Raději to nechají na odborné stavební firmě.

S Jakubem se raději budou nadále věnovat dětem. „Jakub je skvělý táta. Dokáže naši malou hodiny bavit, takže je mohu nechat samotné bez obav. Proto jsem mohla vyrazit i na dnešní nákupy. Velice dobře zvládá třeba i přebalování, což je velké plus, já zase koupu a vytvářím pokrmy pro malou. Prostě vše v pohodě,“ dodala nadšená Agáta a s plnýma rukama tašek z nákupů odešla v doprovodu syna domů. 

 VIDEO: Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií