Známá dvojice si dopřála trochu kultury. Vyrazili spolu do Národního divadla na představení Sen čarovné noci. Blondýnka ale svého partnera cestou trochu zlobila. Tvrdila mu, že jdou na tříhodinovou operu a pak ho zkoušela, zda ví, kdo složil Rusalku. Z jeho reakcí to chvíli vypadalo, že se divadlu raději vyhne obloukem.

Nakonec se ale bývalý fotbalista nechal přesvědčit a ze Zlaté kapličky dokonce sdílel na Instagramu společnou fotku. „Poprvé v Národním. S mojí ženou,“ připsal ke snímku. U fanoušků i odpůrců tím ovšem rozjel spekulace, zda to neznamená, že se s Kateřinou stihl oženit. Nedávno navíc blondýnka na sociální síti mluvila o určitých plánech v kostele…

Ostatně jsou spolu již déle než rok a světu dávají neustále okázale najevo, že jsou jako dvě hrdličky. Navíc jejich případná veselka by mohla mít ještě jeden praktičtější důvod. Jako manželé by totiž měli právo odmítnout jeden proti druhému vypovídat v případě trestního řízení. Toho před časem využil například expremiér Petr Nečas (53) a tajně se oženil s Janou Nagyovou (53).

VIDEO: Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno!

Video
Video se připravuje ...

Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno! Tereza Kühnelová

Zda se k tomu uchýlili i Řepka s Kristelovou, nebo mají svatbu teprve v plánu, zatím není jasné. Pár navíc popírá, že by jim nějaké soudy hrozily. „Určitě do vězení nepůjdeme a nikdo nebyl odsouzen,“ dušovala se moderátorka a spolu s partnerem si z celé záležitosti utahovali.

Podle policie jsou ale oba dva podezřelí z toho, že na internetu vytvořili Řepkově exmanželce Erbové falešný profil na stránkách s eskortními službami a lákali tak muže na sex s ní. Modelka byla v důsledku toho bombardována nemravnými zprávami a telefonáty.

„Dle poskytnutého kamerového záznamu byli při placení inzerátu jednoznačně ustanoveni podezřelý Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová, kdy Kristelová drží v ruce mobilní telefon a dává pokladníkovi pokyny k platbě,“ stojí v usnesení o zahájení trestního řízení.

VIDEO:  Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah!

Video
Video se připravuje ...

Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah! Playtvak.cz


 

Fotogalerie
54 fotografií